PRETRAŽUJTE PO KATEGORIJAMA
Naše trgovine
Club 5*
0
0,00 KM
Losd fsdf sd
Vaša košarica je trenutno prazna.

Pokrivači

JORGANI

Koristili smo samo najnježnije i najkvalitetnije materijale za naše jorgane. Možete odabrati ljetni, zimski ili jorgan pogodan za sva četiri godišnja doba.

Sortiraj prema Sortirati po

17 Proizvod(a)

Zatvori

17 Proizvod(a)

Zatvori

Dormeo prekrivač - nježni zagrljaj svake večeri

Svatko treba pahuljasti mekani jorgan. Spavanje ne može biti stvarno opuštajuće ako se u zagrljaju pokrivača ne osjećamo sigurno i ugodno. Dobar se jorgan može prilagoditi tjelesnoj temperaturi, pa se zagrijava po hladnom vremenu i pruža ugodnu zaštitu u toplijim mjesecima, ali je prozračen tako da se ispod njega ne znojite. Odaberite Dormeo jorgan ili deku koji vam odgovara i dobro se naspavajte.Zamijenite staru posteljinu svježim, prozračnim, kvalitetnim materijalima. Dobar san započinje tako što navečer sa zadovoljstvom legnete u krevet, a zatim lako i brzo zaspite. Noći su stvarno opuštajuće ako možemo spavati bez buđenja do jutra. Na taj se način naše faze spavanja ne prekidaju, tijelo i um se osvježavaju i možemo se probuditi odmorni. Pokrivačje barem jednako važan dodatak našem krevetu kao i madrac i jastuk.


U Dormeo asortimanu svatko može pronaći savršenu deku koja odgovara njegovim navikama spavanja. Naši stručnjaci kontinuirano poboljšavaju sastav Dormeo posteljine već 2 decenije, a danas tokom proizvodnje koristimo najmodernije materijale na tržištu.


Ljeti noći mogu biti zagušljive i sparne, pa noću trebamo ugodnu zaštitu. Naši jorgani izrađeni su od prirodnih i antialergijskih materijala, tako da su prozračni, što je važan aspekt kad su velike ljetne vrućine. Bez obzira na godišnje doba, ove jorgane preporučujemo i onima koji se često znoje noću. Naši zimski jorgani pružaju ugodu i toplinu od jeseni do proljeća. Dobro štite čak i u najhladnijim noćima, ne dopuštajući da se tijelo ohladi, tako da možete mirno spavati do jutra.


Dormeo nudi i posebne pokrivače tokom cijele godine, a ovi jorgani za četiri godišnja doba postali su omiljeni našim kupcima. Dormeo je razvio posebne jorgane vrhunske kvalitete s osjetljivom tehnologijom termoregulacije: to znači da se materijal može prilagoditi tjelesnoj temperaturi i hladi kad je toplo, a grije kad je hladno. Među našim proizvodima pronaći ćete i višeslojne pokrivače: ljeti je dovoljno koristiti tanki sloj, u proljeće i jesen onaj deblji, a zimi se dva sloja mogu kombinirati kako bi se postigla potpuna zaštita od hladnoće. A ako samo želite dodatnu, prozračnu ljetnu deku, odaberite iz naše šarolike ponude.


Posteljina

Važno je da se naša posteljina može u potpunosti prati. Mrtve epitelne ćelije i grinje mogu se taložiti duboko u materijalu, što uzrokuje neugodne simptome poput kihanja, kašlja, curenja nosa. Dormeo posteljine možete pogledati ovdje. S higijenskog gledišta vrijedi kupiti nove jorgane svake 2-3 godine kako biste uvijek mogli spavati u svježem i sigurnom okruženju.


Dormeo jorgani su u potpunosti perivi u mašini

Većina naših jorgana punjena je modernim Wellsleep® mikrofiberama, materijalom s velikim svojstvima kontrole temperature i sposobnošću odvođenja vlage. Zahvaljujući posebnoj poprečnoj strukturi vlakana nastaju mali zračni džepovi koji povećavaju volumen punjenja, tako da će jorgan biti prozračan i neće izgubiti oblik. 


Jastuci

Ne zaboravite ni na pravi jastuk! Kvalitetan Dormeo jastuk savršeno podupire glavu, može eliminirati bolove u vratu i leđima te pruža neometan odmor tokom cijele noći.

Odaberite Dormeo posteljinu kako bi odgovarala vašim jorganima i jastucima i osvježila izgled vaše spavaće sobe. Naši udobni kompleti posteljine prikladni za kožu dostupni su u mnogim bojama i veličinama.


Šta je antistres deka?

Ova je deka teža nego obično i stvara opuštajući pritisak koji oponaša zagrljaje. Ovaj će učinak pomoći smanjiti anksioznost i poboljšati kvalitetu sna, ublažiti simptome sindroma nemirnih nogu. U internetskoj trgovini dormeo dostupan je u veličinama - 4,5 kg (100x150 cm), 5,4 kg (120x180 cm), 6,8 kg (140x200 cm).